Kesätöihin pihatyöntekijäksi!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Pihatyöntekijä Saukkolaan, 

Hei sinä 15-17-vuotias lohjalainen nuori. Nautitko aurinkoisista kesäpäivistä ja viihdyt ulkona?  Tarjoamme nyt kolmelle reippaalle nuorelle kesätöitä Lohjan Saukkolan alueelta pihatöiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu pihan ja puutarhan kunnostus- ja huoltotöitä, sekä mahdollisesti pieniä rakentamis- ja remontointitöitä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun voivat hakea peruskoululaiset, lukiolaiset, kymppiluokalla olevat tai VALMA-koulutukseen osallistuvat. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa (10 työpäivää). Maksamme kesäharjoitteluohjelman suorittamisesta maksetaan kertakaikkisena palkkana 400 euroa kesällä 2021. Palkka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen. Palkasta maksetaan lakisääteiset sosiaaliturvamaksut henkilön iän mukaan.

Etsimme tehtävään reipasta ja motivoitunutta tekijää. Aiempaa kokemusta ei tarvita vaan oikea asenne riittää. Eezyn kesätyöntekijänä pääset tutustumaan työn tekoon yhden Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen kautta ja avaamaan ovet ehkä myös tulevaisuuden työllistymiseesi kauttamme! 

Hae tätä kesätyötä 16.6.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-maria.raisanen@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot