(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Osuuskauppa PeeÄssään 2019
Osuuskauppa PeeÄssä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme kesätyöntekijöitä Osuuskauppa PeeÄssän kauppoihin, ravintoloihin, hotelleihin, liikennemyymälöihin ja parturi-kampaamoihin. Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan, ravintolatyöntekijän, vastaanottovirkailijan, kosmetologin ja kampaajan kesäloman sijaisuuksia. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat toimipaikoittain.

Olemme asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille, joita on jo yli 117 000. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.
Tarjoamme iloista ja aitoa asiakaspalvelua yli 80 toimipaikassamme. Asiakkaita palvelee noin 1 800 peeässäläistä kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissä. Meiltä saa myös rautakaupan ja kauneudenhoidon palveluja. Ostosten lomassa hoidat meillä kätevästi myös pankkiasiat. PeeÄssä on yksi maakunnan suurimmista yrityksistä ja se osallistuu aktiivisesti toimialueensa ja maakunnan kehittämiseen. Työyhteisötutkimuksen mukaan olemme myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Odotamme Sinulta:
- täytät vähintään 16 vuotta vuoden 2019 aikana
- ystävällistä palveluasennetta
- halua tehdä monipuolisia työtehtäviä
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- iloista ilmettä
- joustavuutta ja vastuullisuutta
- valmiutta työskennellä joustavina aukioloaikoina
- eduksi on suoritettu tai pian päättyvä ammatillinen koulutus

Tarjoamme Sinulle:
- monipuolisen ja vaihtelevan työn
- viihtyisän työympäristön mukavassa työyhteisössä
- oivan tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
- PeeÄssän ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut
- mahdollisuuden jatkaa vakituisessa työsuhteessa

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

Täytä oheinen sähköinen hakulomake 3.3.2019 mennessä. Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa PeeÄssän toimipaikkoihin. Valitse hakemukselta ne toimipaikat, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä. Kutsumme haastatteluihin hakemusten perusteella kevään 2019 aikana.