(Poistunut julkaisusta)

KESÄTÖIHIN MYYNTITIIMIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE
Face2Face Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Hauska työ, jossa tehdään töitä tiimissä ja ennen kaikkea hyvällä meiningillä?

KYLLÄ!

 

Yrityksemme markkinoi maailman tunnetuimpia brändejä asiakkaidemme puolesta. Työskentelemme erilaisissa toimipaikoissa, kuten lentokentällä, ostoskeskuksilla ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua. Tiimiimme etsimme iloista ja sosiaalista persoonaa, jolla on kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta, vähittäiskaupasta tai markkinoinnista sekä aito halu kehittää itseään. Aikasempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin innostunutta asennetta ja halua kehittyä kanssamme huippumyyjäksi Euroopan suurimassa Kenttämarkkinointi yrityksessä!

 

Työ on kokoaikainen maanantaista-perjantaihin, työhön voit hakea 6-12 viikoksi ja palkkauksemme on kiinteä kuukausipalkka + provisio. Vaadimme työntekijöiltä erinomaista suomen kielen taitoa, kohtalaista englannin kielen taitoa sekä 18 -vuoden ikää.

 

Ei aikaisempaa kokemusta brändien edustamisesta?

EI HÄTÄÄ! Järjestämme sinulle kattavan koulutuksen alkuun ja lisäksi pääset työskentelemään yhdessä perehdyttäjän kanssa, joka auttaa sekä kehittää sinua ensimmäisen kahden viikon ajan.

 

Voisitko sinä olla etsimämme tyyppi? Mikäli haluat hauskan työn, olet positiivisen asenteen omaava henkilö ja nautit ihmisten parissa työskentelystä hae tiimimme jo tänään!

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen finnishtalents@face2face.eu TAI suoran "Hae työpaikkaa"-linkin kautta ja Hae osaksi kasvavaa tiimiämme jo tänään!

 

Huomioithan, että järjestämme haastatteluja jo ennen viimeistä hakupäivää. Meille voit hakea kesätyöhön sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!