Kesätöihin myynnin ja asiakaspalvelun pariin, Jyväskylä
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2021

Kesätyöpaikat ovat jaossa jo nyt!

Tiesitkö, että kokemus, jonka myyntityössä saat auttaa sinua urallasi eteenpäin, haluat sitten tulevaisuudessa minkä tahansa ammatin?

Sinä joka haluat tehdä kesätöitä rennossa porukassa, joustavilla työajoilla ja hyvillä ansioilla, meillä on sinulle sopiva kesätyö.

Rekrytoimme satoja kesätyöntekijöitä eri puolelle Suomea, asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin. Rainmakerilla pääsee työskentelemään Suomen suurimpien brändien, kuten Fortumin, Elisan, Postin, Telian, Oomi Energian, Väreen, Helsingin Sanomien ja Kotimaan Energian parissa. 

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin eri tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys ja jatkuva valmennus. 

Kesätyön sisältö 

Työsi alkaa palkallisella koulutusjaksolla, jonka alussa keskitytään asiakastyön perusteisiin ja käytännön työhön ja tarjoamiimme palveluihin. Koulutusjakson loppuvaiheilla opit erilaisten ihmistyyppien kohtaamisesta sekä miten neuvotella erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävästä riippuen töitä tehdään toimipisteillämme, kauppakeskuksissa tai myymälöissä. Tehtäväsi voivat koostuvat muun muassa asiakkaiden kohtaamisesta digitaalisissa kanavissa, chatin kautta, puhelimitse, kasvotusten tai sähköpostin välityksellä. Tehtävänäsi on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopiva ratkaisu, tuote tai palvelu ja tässä sinulla on tukena valmentavat esihenkilömme.

Tehtävämme sopivat sinulle, pidit sitten itsenäisestä työstä tai tiimityöskentelystä, sillä omaan työhön saa keskittyä itsenäisellä otteella, mutta ympärilläsi on kuitenkin samaan aikaan mahtava porukka! Nykyisten työntekijöiden mielestä mukavat työkaverit ovat paras syy sille, miksi meillä on hyvä työilmapiiri.

Jätä tästä hakemus - käsittelemme niitä pitkin kevättä työpaikkojen auetessa


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425151
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä