(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin monipuolisia varastotyöntekijöitä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakasyrityksillemme varastotyöntekijöitä kesän ajaksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Yrityksen tarpeiden mukaan, sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesän jälkeen. Työtehtävät voivat koostua esimerkiksi hyllytys- ja keräilytehtävistä. Työt sijaitsevat Vantaan Korsossa.
Voit olla joko varastoalasta kiinnostunut tai jo pidemmän kokemuksen varastotyöskentelystä hankkinut henkilö. Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja ahkera. Katsomme aikaisemman kokemuksen varastotöistä eduksi, etenkin korkeakeräystaidot. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään varastotehtävissä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.
Työtehtävät vaihtelevat osastoittain. Toisella osastolla hyllytetään ja kerätään hieman kevyempiä tavaroita, eikä trukkeja käytetä. Toisella osastolla tuotteet ovat painavampia ja työssä käytetään trukkeja apuna. Mikäli pystyt työskentelemään kummallakin osastolla, katsotaan se eduksi.
Mikäli kesätyöt ovat vielä hakusessa, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Sesonki


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa, 040 630 4014


Toimipaikka:  VANTAA