(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Metsolle kokoonpanotehtäviin
Metso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Metso Oyj:lle Vantaalla sijaitsevalle tehtaalle kesätyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin 2-vuorotyöhön tuotantoon yli kesän kestäviin työsuhteisiin. 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Metsolla pääset työskentelemään haastavien tehtävien parissa myönteisessä ja arvostavassa työympäristössä, kehittämään johtavia ratkaisuja asiakkaillemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuden alalla ja liittymään kansainväliseen ja silti tiiviiseen verkostoon, johon kuuluu yli 11 000 kollegaa yli 50 eri maassa. Tämä kaikki tekee Metsosta ainutlaatuisen työpaikan.

Kesätyöntekijät työskentelevät tuotannossa Metson Hakkilan venttiilitehtaalla monipuolisissa kokoonpanotehtävissä. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiilejä ja venttiiliyhdistelmiä ja työtä tehdään kokeneiden asentajien opastuksella. Työt koostuvat mekaanisista-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointi-asennustöistä, sekä tuotetestauksesta ja tarkastuksesta. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä.

Työssä menestyminen vaatii tekijältä hyvää asennetta ja oppimiskykyä. Aikaisempi kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on aito kyky ja kiinnostus työtä kohtaan, sekä huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyasenne. Katsomme tärkeäksi valveutuneen asenteen työturvallisuutta kohtaan.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustietoteknisiä perustaitoja. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Metso tarjoaa sinulle mielenkiintoisen kesätyön lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tietämystäsi erinomaisissa työolosuhteissa. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.

Mikä mielenkiitosi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan paikkaa heti, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai sitten puhelimitse Ari Kumlanderilta arkisin klo. 15.00 – 16.00 välillä puh. 043 824 4449.