(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin maalinvalmistuksen R&D tehtäviin
The Valspar Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme The Valspar (Finland) Corporation Oy:lle laboranttia/laboratorioanalyytikkoa kesätöihin maalinvalmistuksen R&D tehtäviin päivätyöhön.

Työ on liuotinohenteisten maalien valmistusta laboratoriomittakaavassa, testaamista sekä sävytystä. Työ sisältää myös muita avustavia tehtäviä, kuten kemistien avustamista ominaisuuksien parantamiseen liittyvissä tehtävissä. Työtä tehdään liukuvan toimistotyöajan puitteissa. Tehtävään soveltuva tausta on laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus. Otamme haussa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Aikaisempi työkokemus alalta harjoitteluiden tai kesätöiden parista on eduksi.

Odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja oppimiskykyä, sekä asennetta työtä kohtaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja se vaatii hyvää oma-aloitteellisuutta. Työhön perehdytetään suomeksi ja odotamme hakijalta perustasoista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti mielenkiintoisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja jatkuvat elokuun loppuun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä niin haethan paikkaa heti, koska se täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi