(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin maalinvalmistukseen
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Tunnistatko itsesi työntekijäksi, joka on vastuuntuntoinen, omaa loistavan asenteen työntekoa ja työtovereita kohtaan, motivoituu fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä, kokee tuotannolliset tehtävät omakseen ja ymmärtää työturvallisuuden tärkeyden? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi hakisit meille töihin?

Meillä Sherwin-Williamsilla on mahdollisuus monipuoliseen kesätyöhön maalinvalmistuksen parissa yhdessä loistavan porukan kanssa osana maailmanlaajuista yhtiötä. 2-vuorotyö tuo mukavaa vaihtelevuutta viikkoihin ja iltavuoroviikoilla perjantait ovat vapaapäiviä. Avoinna olevien tehtävien osalta noudatamme muovituoteteollisuuden- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua kesätöihin aina toukokuun alusta elokuun loppuun asti. Kesätyöt on mahdollista aloittaa jo huhtikuun aikana osa-aikaisesti, kesällä töitä tehdään kokoaikaisesti.

Miksi ja mitä haemme?

Sherwin-Williamsilla on tarve kesätyöntekijöille tänäkin kesänä, ja työt sopivatkin hyvin esimerkiksi prosessi- tai kemianteollisuuden opiskelijoille, mutta myös muille fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä kiinnostuneille. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa maalinvalmistusta ja valmiiden tuotteiden pakkaamista. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen tuotantotilojen siisteydestä huolehtimiseen työvuorojen aikana. Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Aamuvuoroja tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.15 – 14.30 ja iltavuoroja maanantaista torstaisin klo 14.00 – 00.00 välisenä aikana.

Mitä odotamme?

Meille Sherwin-Williamsilla tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan ja innokkuus oppia maalinvalmistuksen tuotannolliset tehtävät. Haluamme palvella asiakkaitamme laadulla, joten ymmärrys jokaisen työvaiheen merkityksestä lopputulokseen on olennaista. Maalinvalmistus edellyttää tarkkuutta, ohjeistusten seuraamista ja noudattamista, keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja hyvää fyysistä kuntoa. Tuotannon tehtävissä työkieli on suomi, myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, trukinajotaidon ja hyötyä on myös työturvallisuuskortista.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit työskentelemään kesän kouluttautumaan maalinvalmistuksen parissa, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.