(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin logistiikkakeskukseen Mäntsälään
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Baronalla on nyt tarjolla parhaat kesätyöpaikat vuodelle 2018!

Kesälomat lähestyvät, mutta kesätöistä ei ole vielä tietoa? Ei hätää, sillä haut vuoden 2018 parhaisiin kesätyöpaikkoihin ovat nyt auenneet Baronalla! Varastoalalla pääset ansaitsemaan rahaa ja siisti sisätyö modernissa työympäristössä varmistaa, etteivät Suomen kesän vesi- tai räntäsateetkaan haittaa menoa.

Keitä me olemme?

Me Baronalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan kesätyöpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa. Kaikki työntekijämme saavat kirjallisen työsopimuksen, Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Työtehtävät vaihtelevat saapuvien merikonttien purkamisesta tuotteiden keräykseen ja varastolta lähtevien tavaroiden parissa toimimiseen. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Kesälomakausi alkaa touko-kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun saakka, kesätyöntekijöiltämme toivommekin mahdollisuutta työskennellä koko kauden ajan. Halutessasi voit aloittaa työt jo aiemmin keväällä ja työssä hyvin pärjäävillä on erinomaiset mahdollisuudet päästä jatkamaan työskentelyä myös syyskuusta eteenpäin. Aiempaa työkokemusta varastoalalta ei vaadita, vaan työssä pärjää reippaalla asenteella, normaalilla fyysisellä kunnolla sekä halulla oppia uutta. Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Linkki esittelyvideoon: https://youtu.be/zNs91YiHHDI

Pääset tutustumaan yleisimpiin sisälogistiikan työtehtäviin tästä

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä