Kesätöihin Kuopioon
Y-Säätiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Hae meille kesätöihin!

Tule tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa Suomen vastuullisimpaan työpaikkaan!

Kesätyöntekijämme arvioivat meidät parhaaksi kesätyönantajaksi Vastuullinen kesätyönantaja-kampanjassa 2019. Viime kesänä sijoituimme sarjamme toiseksi.

Haemme kesätyöntekijöitä ostoreskontran, asiakaspalvelun, asumisneuvonnan, isännöinnin ja vuokrauksen monipuolisiin tehtäviin konsernimme eri toimistoihin.

Kuopiossa pääset kokemaan vuokraamisen ja asumisen aikaisen toiminnan yhdistetyssä isännöitsijän ja vuokrausneuvottelijan toimenkuvassa. Vuokrausneuvottelijana käsittelet asuntohakemuksia ja niiden liitteitä. Lisäksi tarjoat ja esittelet vapautuvia asuntoja hakijoille. Isännöitsijänä teet asuntotarkastuksia asukkaiden vaihtuessa sekä toimit yhteyshenkilönä M2-Kotien ja asukkaan välillä.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat elokuulle. Tarkka kesätöiden kesto sovitaan erikseen tehtäväkohtaisesti.

Jos hyvä asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet täysi-ikäinen, tarkka työssäsi sekä olet hyvä tyyppi, ja sinulla on ajokortti, hae meille kesätöihin viimeistään 10.3. Käsittelemme hakemukset maaliskuun aikana ja ilmoitamme rekrytoinnin edistymisestä hakijoille.

Katso koko ilmoitus sivuiltamme ysaatio.fi/rekry ja laita videohakemus tulemaan!

Tule tekemään merkityksellistä työtä! Missiomme on, jotta jokaisella on koti. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja yli 17 000 asunnolla ympäri Suomen. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot