Kesätöihin kokkeja ja tarjoilijoita
Kassiopeia Hotels & Restaurants /TA-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Meillä Kassiopeia Hotels & Restaurantsilla työskentelee jo yli 63 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme maistuvia ravintolakokemuksia ja unohtumattomia hotellielämyksiä. Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella.

 

Kokkeja ja tarjoilijoita Nokkalan Majakkaan

Nokkalan Majakka on Espoon Matinkylässä sijaitseva suosittu, moderni kahvila-ravintola merinäkymin. Ravintola on auki ympäri vuoden ja kesällä se laajenee upealle 100-paikkaiselle kattoterassille, jossa on baari sekä hiiligrilli.

Haemme nyt reippaita ja innostuneita asiakaspalvelijoita osaksi erinomaista työporukkaamme ja tekemään vauhdikkaasta kesästä positiivisen kokemuksen asiakkaillemme!

Kokki

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistus. Tehtävässä onnistuminen vaatii kokemusta keittiön toiminnasta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kokemus hiiligrillistä katsotaan eduksi!  Olet joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Toivomme hakijoilta myös vastuuntuntoa, paineensietokykyä sekä motivoitunutta ja kunnianhimoista otetta työhön. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tarjoilija

Tarjoilijan tehtävässä olet varmistamassa asiakkaidemme viihtyisän ja mutkattoman vierailun kahvila-ravintolassamme. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta tarjoilijan työstä tai olet motivoitunut ja innokas oppimaan työn. Olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija, jolle on luontaista pyrkiä tekemään aina parhaansa asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Sinulla on myös kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla. Hakijoilta edellytämme myös hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme kesätyöntekijöille henkilöstöedut kaikissa ravintoloissamme ja hotelleissamme, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä kahvila-ravintolassa ihanan merellisessä työympäristössä!

Kasvava yritys tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet töiden osa-aikaiseen jatkamiseen myös yhtiömme muissa ravintoloissa. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesätöitä ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian!

Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään hakulinkin kautta viimeistään 7.3.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä. Ilmoitathan hakemuksessasi kumpaa työpaikkaa haet ja millä ajalla olet käytettävissä.

Mahdolliset työpaikkoja koskevat kysymykset pyydämme osoittamaan sähköpostitse osoitteeseen tiina.hietala@kassiopeia.fi. (Huom, emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse)

Tutustu Nokkalan Majakkaan tarkemmin: www.nokkalanmajakka.fi

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot