(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin kokiksi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Oletko organisointikykyinen ja joustava? Pysyykö sinulla kauha kädessä kovassakin kiireessä? Laita meille kesätyöhakemus!

Etsimme asiakasyrityksiimme Pirkanmaan alueelle kokkeja kesäksi 2018. Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Sinulla on mahdollisuus määräaikaiseen tai keikkaluonteiseen kesätyösuhteeseen.

Työtä on tarjolla Pirkanmaan alueella ravintoloissa, liikennemyymälöissä ja henkilöstöravintoloissa arkena sekä viikonloppuisin. Kokin työtehtäviin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittelyä, kylmien ja lämpimien ruokien valmistusta ja omavalvontaa. Työvuorot ovat kestoltaan 4-8 tunnin pituisia.

Edellytämme sinulta:

  • alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • hygieniapassin ja ajan tasalla olevan salmonellatodistuksen (ohjeistamme tarvittaessa näiden saamiseen)
  • joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja motivoituneisuutta
  • paineensietokykyä
  • suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Opteamin työntekijänä on mahdollista kartuttaa taitojaan koulutuksien myötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Kesän jälkeen on mahdollisuus jatkaa tuntityöläisenä, jolloin sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työhön perehdytetään, mutta sinulla on hyvä olla jo perustaidot hallussasi.

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus