(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Kemiralle Harjavaltaan
Kemira

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Harjavallan tehtaalla valmistetaan alumiinisulfaattia sekä natriumbisulfiittia teollisuuden eri käyttötarkoituksiin, joista sellu- ja paperiteollisuus ovat merkittävimmät. Lisäksi Harjavallassa varastoidaan rikkihappoa sekä rikkidioksidia. Toimipaikalla työskentelee 13 henkilöä Kemiran palveluksessa.

Kemiran Harjavallan toimipaikka hakee kahta (2) kesätyöntekijää tuotantotehtäviin. Tuotannossa pääset työskentelemään mm. prosessilaitteiden parissa, lastaustoiminnoissa, laitteiden kunnonvalvonnassa sekä huoltoseisakkitöissä. Työaikamuoto näissä tehtävissä on keskeytyvä kolmivuorotyö.

Tarvitset:  

  • Prosessiteollisuuden tai teollisuuden kunnossapito-opintoja.
  • Energisyyttä ja joukkuepelitaitoja.
  • Positiivista asennetta elämään.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen työn turvallisessa työmpäristössä.
  • Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
  • Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
  • Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Petri Katajisto, p. 050 365 5953 tai petri.katajisto@kemira.com

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.fi > Työpaikat -osion kautta 17.2.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.