(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Kemiralle Äetsään
Kemira

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Äetsän  tehtaalla valmistetaan natriumkloraattia, hieno- sekä vesikemikaaleja. Toimipaikalla työskentelee kaikkiaan noin 130 henkilöä Kemiran palveluksessa.

Haemme toimipaikalle kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin. Työaikamuoto näissä tehtävissä on päivätyö tai vuorotyö (vuorotöiden osalta aloitus jo huhtikuussa).

Kunnossapito & sähköautomaatio (2 mek.KP tehtävää ja 1 S&A tehtävä)

Kunnossapito- ja sähköautomaatiotöissä pääset käytännössä kokemaan teollisuuden tuotantolaitteiden korjaavaa ja ennakoivaa kunnossapitoa. Perehdyt koneiden, moottoreiden ja prosessilaitteiden huoltoon laaja-alaisesti.

Tuotantotyö (13 tehtävää)

Tuotannossa pääset työskentelemään mm. prosessilaitteiden parissa, pakkaustoiminnoissa, laitteiden kunnonvalvonnassa sekä huoltoseisakkitöissä.

Laboratorio (1 tehtävä)

Laboratoriotyössä pääset tekemään erilaisia mittauksia sekä analyysejä tuotannon tarpeisiin.

Varasto (1 tehtävä)

Varastossa työnkuva on todella monipuolinen. Varastotyöhön kuuluu mm. tavaran vastaanotto, lähetys sekä tarkastus, työkalujen lainausjärjestelmän ylläpito sekä reipas asiakaspalvelu.

Lähettämö (1 tehtävä)

Tehtaan lähettämössä hoidat lähetyksien kirjaamisen, dokumentoinnin ja valvonnan. Lisäksi varmistat toimituksien sujuvuuden yhdessä tuotannon, myynnin sekä oston kanssa.

Tarvitset:  

  • Prosessiteollisuuden, logistiikan, teollisuuden kunnossapito- tai laboratorio-opintoja.
  • Energisyyttä ja joukkuepelitaitoja.
  • Positiivista asennetta elämään.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen työn turvallisessa työmpäristössä.
  • Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
  • Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
  • Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Saija Levonen, puh. 050 357 9997 tai saija.levonen@kemira.com

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.fi > Työpaikat -osion kautta 17.2.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.