Kesätöihin keittiömestari, kokkeja ja tarjoilijoita
Kassiopeia Hotels & Restaurants /TA-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Meillä Kassiopeia Hotels & Restaurantsilla työskentelee jo yli 63 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme maistuvia ravintolakokemuksia ja unohtumattomia hotellielämyksiä. Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella.

Haemme nyt Seurasaaren Kruunuun

Keittiömestaria, kokkeja ja tarjoilijoita

Seurasaaren Kruunu tarjoilee laadukkaita kahvilatuotteita ja maistuvaa ruokaa, historian havinaa ja viehättävää tunnelmaa täynnä olevassa miljöössä! Seurasaari toimii myös tilausravintolana ja kesän aikana järjestetään mm. häitä ja muita tilaisuuksia. Haluaisitko sinä olla kanssamme luomassa unohtumattomia ravintolakokemuksia asiakkaillemme?

Keittiömestari

Keittiömestarina vastaat keittiön toiminnasta, johon esimiestyön lisäksi kuuluu mm. raaka-ainetilaukset, varastonhallinta, työvuorosuunnittelu, inventaariot sekä omavalvonta.  Osallistut myös päivittäiseen työhön keittiössä, jossa johdettavanasi on muutaman henkilön tiimi. Työssä tarvitset jo hankittua kokemusta esimiestyöstä, hyvää organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös aiempaa kokemusta kokous- ja juhlapalveluista.

Kokki

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistus. Tehtävässä onnistuminen vaatii kokemusta keittiön toiminnasta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Toivomme hakijoilta myös vastuuntuntoa, paineensietokykyä sekä motivoitunutta ja kunnianhimoista otetta työhön. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tarjoilija

Tarjoilijan tehtävässä olet varmistamassa asiakkaidemme viihtyisän ja mutkattoman vierailun. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta tarjoilijan työstä tai olet motivoitunut ja innokas oppimaan työn. Olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija, jolle on luontaista pyrkiä tekemään aina parhaansa asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Täsmällisyys ja paineensietokyky ovat avainsanoja työssä onnistumisessa. Hakijoita odotamme myös hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme kesätyöntekijöille henkilöstöedut kaikissa ravintoloissamme ja hotelleissamme, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä historiallisessa kahvila-ravintolassa ihanan merellisessä työympäristössä!

Kasvava yritys tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet töiden osa-aikaiseen jatkamiseen myös yhtiömme muissa ravintoloissa. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesätöitä ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian!

Hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään hakulinkin kautta viimeistään 7.3.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä. Ilmoitathan hakemuksessasi mitä paikkaa haet ja millä ajalla olet käytettävissä.

Mahdolliset työpaikkoja koskevat kysymykset pyydämme osoittamaan sähköpostitse osoitteeseen tiina.hietala@kassiopeia.fi. (Huom. emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse)

Tutustu Seurasaaren Kruunuun tarkemmin: www.seurasaarenkruunu.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot