Kesätöihin kahvilaan
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Haemme kesäksi Helsingin keskustaan reippaita

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ

Asiakkaamme Helsingissä etsii kahvilatarjoilijoita kesäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuu elo-/syyskuuhun asti. Hyville tekijöille töitä on tarjolla 5 päivää viikossa. Jatko on syksystä eteenpäin mahdollinen keikkatyönä, esimerkiksi opintojen yhteydessä.

Hakemamme kahvilatyöntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakasta. Sinulla on hygieniapassi sekä aiempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Erikoiskahvien valmistustaito on edellytys. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla Harrille harri.panula@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543462
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa