(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin kahvilaan
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme kesäksi Helsingin keskustaan reippaita

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ

Asiakkaamme Helsingissä etsii kahvilatarjoilijoita kesäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuu elo-/syyskuuhun asti. Hyville tekijöille töitä on tarjolla 5 päivää viikossa. Jatko on syksystä eteenpäin mahdollinen keikkatyönä, esimerkiksi opintojen yhteydessä.

Hakemamme kahvilatyöntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakasta. Sinulla on hygieniapassi sekä aiempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Erikoiskahvien valmistustaito on edellytys. 

Palkkaus sopimuksen mukaan/Mara TES.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla Maijalle: maija.nurminen@lisapalvelu.net.