Kesätöihin kahvilaan kassatarjoilijaksi
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Haemme Helsingin keskustaan arvostetulle ravintola-alan toimijalle kesätyöntekijöitä

KAHVILA KASSATARJOILIJA

Hakemamme kassatarjoilija tunnistaa itsessään asiakaspalvelijan ja nauttii työstään - joka hetkestä. Aurinkoinen tekemisen meininki näkyy ja kuuluu, joten asiakkaat viihtyy. Ravintola-alan ja/tai kassankäyttö kokemus on eduksi, mutta emme edellytä niitä, perehdytämme tehtäviin. Pääasia on hyvä palvelu asenne! 

Työt alkavat joustavasti kevään kynnyksellä, joten mahdollisuus työskennellä kesän alussa viikonloppu/ilta painotteisesti ja jatkaa täysiaikaisesti kesällä. Kerrothan siis hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa. 

Kesätyöpaikka haku päättyy huhtikuussa. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemusta nettisivuillamme tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerro hakemuksessasi milloin voit aloittaa sekä palkkapyyntösi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot