(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin kahvilaan kassatarjoilijaksi pääkaupunkiseudulle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme Helsingin keskustaan arvostetulle ravintola-alan toimijalle kesätyöntekijöitä

KAHVILA KASSATARJOILIJA

Hakemamme kassatarjoilija tunnistaa itsessään asiakaspalvelijan ja nauttii työstään - joka hetkestä. Aurinkoinen tekemisen meininki näkyy ja kuuluu, joten asiakkaat viihtyy. Ravintola-alan ja/tai kassankäyttö kokemus on eduksi, mutta emme edellytä niitä, perehdytämme tehtäviin. Pääasia on hyvä palvelu asenne! 

Työt alkavat joustavasti kevään kynnyksellä, joten mahdollisuus työskennellä kesän alussa viikonloppu/ilta painotteisesti ja jatkaa täysiaikaisesti kesällä. Kerrothan siis hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa. 

Kesätyöpaikka haku päättyy huhtikuussa. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemusta nettisivuillamme tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerro hakemuksessasi milloin voit aloittaa sekä palkkapyyntösi.