Kesätöihin Jyväskylän alueelle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Kesätöihin Jyväskylään

Haetko kesätöitä Jyväskylän alueelta? Meillä on Jyväskylässä asiakkuuksia, joihin haetaan kesätyöntekijöitä. Toimipisteestä riippuen työtehtäviin kuuluu yleensä erilaisia logistiikan töitä, kuten keräily, hyllytys, pakkaus sekä muut yleiset varaston ylläpitoon kuuluvat työt. Myös esimerkiksi piha-alueiden kunnossapitoon on noin kuukauden mittaisia työntekijätarpeita.

Monissa työtehtävissä ei vaadita alan aiempaa kokemusta. Meille on tärkeintä, että haluat oppia ja uskallat tarttua tuumasta toimeen. Olethan jo täysi-ikäinen.

Transvalin kesäsesonki alkaa huhti-toukokuussa ja kestää monissa paikoissa syyskuun loppuun. Muistathan hakemuksessasi mainita, mille aikavälille haet töitä. Haastattelut pidetään pääosin kevään aikana.

Suomen suurimpana sisälogistiikkayhtiönä, pystymme mahdollistamaan jatkoa kesätöidenkin jälkeen, oman elämäntilanteesi mukaan.

Haku on auki 1.3.2020 asti ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. 

Jätäthän hakemuksen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta, sillä emme käsittele sähköpostiin tulleita hakemuksia.

Topi Lehikoinen

Henkilöstökoordinaattori

topi.lehikoinen@transval.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1332991
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä