(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin ilmailuhuoltomieheksi
Air BP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Air BP Finland Oy:lle CE-kortillista kesätyöntekijää lentokoneiden tankkaustehtäviin. Töitä tehdään katkeamattomassa 3-vuorossa Helsinki-Vantaa lentokentällä.

Ilmailuhuoltomiehenä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu useiden eri lentoyhtiöiden ja lentokonemallien tankkaaminen tankkauskalustolla (täysperävaunuyhdistelmä) Helsinki-Vantaa lentokentällä. Työsuhteen alussa sinulle koulutetaan perusteellisesti eri lentokonemallien tankkaamiseen tarvittavat tiedot ja tekniikat, sekä lentokentän yleiset turvallisuusohjeet. Työn tempo vaihtelee päivien ja vuorokauden aikojen välillä reilusti. Viikoittainen tuntimäärä on 34,6 h/vko ja työvuorojen kesto on 8 tai 12 tuntia. Töitä tehdään katkeamattomassa 3-vuorossa.

Edellytämme hakijalta

  • CE-ajokorttia
  • Virheetöntä värinäköä
  • Nuhteetonta taustaa (Valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys)
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Eduksi katsomme

  • Aikaisempaa kokemusta raskaiden ajoneuvoyhdistelmien ajamisesta
  • Englannin kielen osaamisen
  • Mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisena myös ennen kesää ja kesän jälkeen

Tehtävään soveltuu työ- ja turvallisuusohjeita tarkasti noudattava, oma-aloitteinen ja työntekoon positiivisella asenteella suhtautuva henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön, jossa sinulla on mahdollisuus aloittaa joustavasti osa-aikaisena työntekijänä jo kevätkaudella ja jatkaa tuurajana kesäkauden jälkeen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Haku toteutetaan rekrytointitoimeksiantona, joten valittu henkilö työllistyy suoraan Air BP Finland Oy:n työntekijäksi.

Tehtävässä sovelletaan AKT:n Säiliöauto- ja Öljytuotealan työehtosopimusta. Vähimmäispalkka tehtävässä on 2391,56 €/kk + lentokenttälisä. Tämän lisäksi maksetaan muut TES:n mukaiset lisät.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Huomioithan, että kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Lisätietoja puhelimitse tehtävästä Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792 arkisin kello 12.00 – 13.00.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.