(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin HS-myyjäksi, 16-18-vuotiaat
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

HAKU OSAKSI KESÄN PARASTA TIIMIÄ ON TAAS AUKI!

Haemme uusia myyjiä kesäksi Helsingin Sanomien tiimiimme kesä-elokuun ajalle 2020. Teemme töitä tiimeissä näyttävillä ständeillä sekä kesällä auringon paistaessa tietysti myös ulkona kesäfillareilla. Tässä työssä et jämähdä paikoillesi, vaan pääset työskentelemään eri puolilla pääkaupunkiseutua. Opit kontaktoimaan uusia ihmisiä sekä kehität neuvottelutaitojasi päästessäsi myymään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia tuotteita ja palveluita!

”Suosittelisin myyntityötä ihan jokaiselle, koska sen kautta kumpuava itsevarmuus on ihan käsittämätöntä!” 
 - Pro-myyjämme Roope

TARJOAMME tehtäviin kattavan koulutuksen sekä olemme tukenasi myös työvuoroissa. Et ole työvuoroissa yksin, sillä sinulla on mahtavat työkaverit aina tukenasi tsemppaamassa sinua parhaisiin tuloksiin. Esimiestyömme sekä työyhteisömme ovat parasta laatua myös kesän 2019 Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksen perusteella. Emme siis liioittele!

Meillä onnistumisista palkitaan - konkreettisesti! Sinulla on itsellä täysi valta siihen, kuinka paljon saat palkkaa. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän sinulle maksetaan. Aika yksinkertaista, eikö? Emme kuitenkaan odota kenenkään olevan mestari aloittaessaan, minkä vuoksi meillä on tukenasi takuupalkka vielä harjoitellessasi myynnin ammattilaiseksi. 

Meillä saa esittää työvuorotoiveita, jonka avulla voit tehdä paremmin myös kesäsuunnitelmia. Teemme töitä aamuvuoroissa noin klo 9-15 ja iltavuoroissa 15-21 maanantaista sunnuntaihin.

TOIVOMME, että viihdyt vilkkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä. Tavoitteellinen asenne, rohkeus ja aito kiinnostus myyntityötä kohtaan kuuluvat ihannemyyjämme ominaisuuksiin. Toivomme sinulta vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempaa työkokemusta ei tarvita, asenne ratkaisee!

MITEN HAEN?

Voit soittaa rekrytiimillemme, puh. +358 40 621 3866, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Vuoden 2020 kesätyöpaikat täytetään nopeasti, joten toimi heti!

Voit myös tutustua meihin lisää Instagramissa @promotionpoint 
#welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä
 

Lainaus on peräisin Vastuullinen kesäduuni-artikkelista, kurkkaa alla olevasta linkistä Kian ja Roopen kesäduunitarina: https://kesaduuni.org/tarinat/promotion-pointin-kesatyo/