Kesätöihin Helsinkiin
Y-Säätiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Hae meille kesätöihin!

Tule tekemään arvokasta työtä kotien ja asukkaiden parissa Suomen vastuullisimpaan työpaikkaan!

Kesätyöntekijämme arvioivat meidät parhaaksi kesätyönantajaksi Vastuullinen kesätyönantaja-kampanjassa 2019. Viime kesänä sijoituimme sarjamme toiseksi.

Haemme kesätyöntekijöitä ostoreskontran, asiakaspalvelun, asumisneuvonnan, ja vuokrauksen monipuolisiin tehtäviin.

  • Ostoreskontranhoitajana käsittelet laskuvirtaamme sähköisessä P2P -järjestelmässämme.
  • Palveluneuvojana olet yrityksemme hermokeskuksessa. Autat soittajia monenlaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä, tapaat asiakkaitamme myös kasvotusten sekä vastaat sähköposteihin ja chattiin.
  • Asumisneuvojana autat asukkaitamme erilaisissa asumisen häiriötilanteissa, taloudenhallinnassa sekä palveluohjauksessa.
  • Vuokrausneuvottelijana käsittelet asuntohakemuksia ja niiden liitteitä. Lisäksi tarjoat ja esittelet vapautuvia asuntoja hakijoille. Tässä tehtävässä tarvitset ajokorttia ja uskallusta ajaa Helsingin keskustassa.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja jatkuvat elokuulle. Tarkka kesätöiden kesto sovitaan erikseen tehtäväkohtaisesti.

Jos hyvä asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet täysi-ikäinen, tarkka työssäsi sekä olet hyvä tyyppi, hae meille kesätöihin viimeistään 10.3. Käsittelemme hakemukset maaliskuun aikana ja ilmoitamme rekrytoinnin edistymisestä hakijoille.

Katso koko ilmoitus sivullamme ysaatio.fi/rekry ja laita videohakemus tulemaan!

Tule tekemään merkityksellistä työtä! Missiomme on, jotta jokaisella on koti. Olemme Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja yli 17 000 asunnolla ympäri Suomen. M2-Kodit on osa Y-Säätiö-konsernia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot