Kesätöihin Hämeenlinnaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2021

Kesätyöntekijöitä Hämeenlinnaan

Etsimme Hämeenlinnan alueelle toimipisteisiimme kesän ajaksi reippaita työntekijöitä monipuolisiin varasto- ja tuotantotehtäviin. Tehtäväsi pitävät sisällään esimerkiksi keräilyä, pakkaamista, lähettämistä, trukinajoa sekä muita yleisiä työtehtäviä. 

Töitä tehdään toimipisteestä riippuen eri vuoroissa 6.00-22.00 välillä. Palkka määräytyy eri asiakkuuksien käyttämien työehtosopimuksien mukaan. 

Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva sekä oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi sekä aiemmasta kokemuksestasi.

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan jo kevään aikana. Työt kestävät kesän loppuun asti. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä opintojen ohessa tai kokaikaisena työntekijänä. 

 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • Joustavuus työaikojen suhteen

 

Tuomas Laihanen

Alue-esimies

tuomas.laihanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406569200
Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Hämeenlinna
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1434244
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Kanta-Häme