Kesätöihin elekrtoniikkalaitteiden kokoonpanoon
Aidon oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Kesätyöhaku kesälle 2022 on käynnistynyt ja etsimme asiakasyrityksellemme Aidon Oy:lle tuotantotyöntekijöitä etäluettavien sähkömittareiden kokoonpanotehtäviin! Mikäli olet kiinnostunut kartoittamaan työkokemustasi elektroniikkateollisuuden parissa, meillä voi olla sinulle kesätyöpaikka tiedossa.

Haemme asiakkaallemme Vantaan Veromieheen työntekijää mekaaniseen kokoonpanotyöhön päivävuoroon. Työ on määräaikainen kesätyö toukokuun alusta elokuun loppuun asti. Töitä tehdään arkisin 37,5h/vko, joten sinulle jää aikaa nauttia lämpimistä kesäilloista ja viikonlopuista!

Tehtävänäsi on sähkömittareiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Tehtävään valituksi tuleminen ei edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta arvostamme kokemusta sähkö- ja elektroniikka-alan tai jonkun muun teknisen alan opinnoista tai aikaisempaa kokemusta tuotannon kokoonpanotöistä. Myös oma harrastuneisuus ja mielenkiinto elektroniikkaa kohtaan katsotaan eduksi.

Tärkeintä työssä menestymiseen ovat hyvä asenne työntekoa kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme työtä nykyaikaisen teknologian parissa, jossa pääset kehittämään elektroniikka-alan osaamistasi. Pääset osaksi pientä ja tiivistä työporukkaa työskentelemään siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille jo nyt, sillä haastattelemme henkilöitä hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot