(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Deletelle puhdistustyöntekijäksi
Delete Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Delete Finland Oy:lle ahkeria ja uutteria kesätyöntekijöitä monipuoliseen ja liikkuvaan puhdistustyöntekijän tehtävään. Työhönottopiste sijaitsee Helsingin Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Barona hakee Deletelle B-korttillisia puhdistustyöntekijöitä kesätöihin Helsinkiin

Tehtävässä toimit puhdistustyöntekijänä vaihtelevissa puhdistus- ja saneeraustöissä kiinteistö- ja teollisuuskohteissa. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta hakijalta odotetaan mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työtehtävät edellyttävät ajoittain valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä B luokan ajokortti. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin sekä C-kortin. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia