(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Baronan Oulun asiakaspalvelukeskukseen
Barona Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Haluatko kesäksi työn, jossa voit aidosti kehittyä asiakaspalvelun- ja myynnin osaajaksi? Oletko kiinnostunut tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia ja työskentelemään tavoitteellisesti? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka Telian kuluttaja-asiakaspalvelutiimissämme Oulun palvelukeskuksessa!

Haemme vielä muutamaa kesätyöntekijää joukkoomme toukokuun alusta elokuulle. Töiden aloituspäivä on 6.5. Huipputyypeille meillä saattaa olla tarjolla töitä kesän jälkeen. Etenkin jos olet opiskelija, tämä on loistava mahdollisuus työskennellä kesä kokoaikaisesti ja jatkaa syksyllä opintojesi ohessa.

Mitä työtä meillä tehdään ja millaisia henkilöitä etsimme?

Oulun palvelukeskuksessa palvelemme Telian kuluttaja-asiakkaita pääsääntöisesti puhelimen välityksellä, mutta myös chatin kautta. Työtämme on vastata asiakkaiden soittoihin ja yhteydenottoihin sekä tuottaa laadukkaita asiakaskohtaamisia sekä löytää asiakkaille sopivimmat tuotteet ja palvelut käyttöön.

Valmis osaaja sekä kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta, myynnillistä ja reipasta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja aito halu palvella asiakkaat niin hyvin kuin mahdollista.

Kesätyömme ovat kokoaikaisia, 37,5 h/vko. Tiimimme työskentelevät maanantaista sunnuntaihin klo 7-22 välillä. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Varmista kesätyöpaikkasi ajoissa!

Jätä hakemuksesi tehtävään vaikka heti, mutta viimeistään 3.4. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkälle syksyyn olisit käytettävissä. Mainitsethan myös mikäli olet kiinnostunut jatkamaan kesän jälkeen.

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, ole meihin yhteydessä chattimme kautta arkisin klo 10-14 https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/oulu/. Voit myös olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Jarita Laitiseen arkisin klo 10-15 numerosta 0408382804.