(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Baronalle Ouluun asiakaspalvelukeskukseen
Barona Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haluatko kesäksi työn, jossa voit aidosti kehittyä asiakaspalvelun- ja myynnin osaajaksi? Oletko kiinnostunut tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia ja työskentelemään tavoitteellisesti? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka Telian kuluttaja-asiakaspalvelutiimissämme Oulun palvelukeskuksessa!

Haemme nyt kesätyöntekijöitä touko-syyskuun ajalle. Huipputyypeille meillä saattaa olla tarjolla töitä kesän jälkeenkin. Etenkin jos olet opiskelija, tämä on loistava mahdollisuus työskennellä kesä kokoaikaisesti ja jatkaa syksyllä opintojesi ohessa.

Mitä työtä meillä tehdään ja millaisia henkilöitä etsimme?

Oulun palvelukeskuksessa palvelemme Telian kuluttaja-asiakkaita pääsääntöisesti puhelimen välityksellä, mutta myös chatin kautta. Työmme on myynnillistä asiakaspalvelua, johon kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa sekä erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat vaihdella laidasta laitaan!

Valmis osaaja sekä kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta ja myynnillistä otetta työntekoon. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta.

Työajat ja palkkaus

Kesätyömme ovat kokoaikaisia, 37,5 h/vko. Tiimimme työskentelevät maanantaista lauantaihin klo 7-22 välillä. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Varmista kesätyöpaikkasi ajoissa!

Jätä hakemuksesi tehtävään vaikka heti, mutta viimeistään 28.2. Olemme sinuun yhteydessä helmikuun aikana etenemisesi suhteen. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkälle syksyyn olisit käytettävissä. Mainitsethan myös, mikäli olet kiinnostunut jatkamaan kesän jälkeen.

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, olethan yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Sakran Nuojuaan arkisin klo 10-15, 050 571 6584.