(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Baronalle Kuusamon asiakaspalvelukeskukseen
Barona Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kesätöihin Kuusamon upeisiin maisemiin? Meillä olisi tarjota mielenkiintoista palveluneuvojan työtä tavoitteellisille ja rohkean asenteen omaaville tekijöille kesän ajaksi Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa!

Kesätyöt alkavat toukokuussa ja jatkuvat elo- tai syyskuun loppuun saakka, sopimuksen mukaan. Huipputyypeille meillä voi olla tarjota jatkoa kesän jälkeenkin.

Mitä työtä meillä tehdään ja millaisia henkilöitä etsimme?

Kuusamon toimistomme on keskittynyt myynnilliseen asiakaspalveluun ja tarjoamme palvelua asiakkaille lähinnä puhelimitse, mutta myös chatin ja muiden sähköisten kanavien välityksellä. Työmme on myynnillistä asiakaspalvelua, johon kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa sekä erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat vaihdella laidasta laitaan!

Tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Jos sinulta löytyy intoa ja paloa kehittää omia asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi ja haluat olla tuottamassa laadukkaita asiakaskohtaamisia, voi tämä paikka olla sinun! Aiempi järjestelmäosaaminen ja kokemus päätetyöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Työajat ja palkkaus

Tiimimme tarjoaa asiakaspalvelua chatin ja puhelimen kautta Telian kuluttaja-asiakkaille maanantaista lauantaihin klo 7-22. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Varmista kesätyöpaikkasi ajoissa!

Jätä hakemuksesi tehtävään vaikka heti, mutta viimeistään perjantaina 28.2. Olemme sinuun yhteydessä helmikuun aikana etenemisesi suhteen. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkälle syksyyn olisit käytettävissä. Mainitsethan myös mikäli olet kiinnostunut jatkamaan kesän jälkeen.

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, olethan yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Sakran Nuojuaan, 050 571 6584, arkisin klo 10-15.