(Poistunut julkaisusta)

Kesätöihin Baronalle Kuusamon asiakaspalvelukeskukseen
Barona Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kesätöihin Kuusamoin upeisiin maisemiin? Meillä olisi tarjota mielenkiintoista palveluneuvojan työtä tavoitteellisille ja rohkean asenteen omaaville tekijöille kesän ajaksi Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa!

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuun aikana ja jatkuvat elo-syskuulle saakka. Huipputyypeille meillä voi olla tarjota jatkoa kesän jälkeenkin.

Mitä työtä meillä tehdään ja millaisia henkilöitä etsimme?

Kuusamon toimistomme on keskittynyt myynnilliseen asiakaspalveluun ja tarjoamme palvelua asiakkaille lähinnä puhelimitse, mutta myös chatin ja muiden sähköisten kanavien välityksellä. Tehtävässä työhösi kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa, erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista sekä laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat siis vaihdella laidasta laitaan!

Tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Jos sinulta löytyy intoa ja paloa kehittää omia asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi ja haluat olla tuottamassa laadukkaita asiakaskohtaamisia, voi tämä paikka olla sinun! Aiempi järjestelmäosaaminen ja kokemus päätetyöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Työajat ja palkkaus

Tiimimme tarjoaa asiakaspalvelua chatin ja puhelimen kautta Telian kuluttaja-asiakkaille maanantaista lauantaihin klo 7- 20. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Varmista kesätyöpaikkasi ajoissa!

Jätä hakemuksesi tehtävään vaikka heti, mutta viimeistään 31.1. Olemme sinuun yhteydessä tammikuun aikana etenemisesi suhteen. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkälle syksyyn olisit käytettävissä. Mainitsethan myös mikäli olet kiinnostunut jatkamaan kesän jälkeen.

Jos haluat saada lisätietoa tehtävästä, ole meihin yhteydessä chattimme kautta arkisin klo 10-14 https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/kuusamo/. Voit myös olla yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Jarita Laitiseen arkisin klo 10-15 numerosta 0408382804.