(Poistunut julkaisusta)

Kesäteologi ja tai nuorisotyönohjaaja
Kangasalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Meillä on avoinna neljä kesäteologin ja tai nuorisotyönohjaajan määräaikaista virkaan kesäksi 2019. Työsuhteet alkavat viikolla 21 ja kestävät 2 - 2,5kk. Kangasalan seurakunnassa on vuonna 2019 neljätoista rippikoulua. Suurin osa leireistä pidetään hyvätasoisessa leirikeskuksessamme Pyysalossa. Pyysalon leirien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden rippikouluun eri ympäristöissä kuten Virossa ja Lapin luonnon keskellä.

Kesäteologina ja kesänuorisotyönohjaajana olet aktiivinen toimija:

Rippikouluissa
Yleisessä seurakuntatyössä
Lasten leireillä
Nuortenilloissa Ranta-Einolassa

Lisäksi työ saattaa sisältää esimerkiksi laitoshartauksia ja jumalanpalvelukseen liittyviä tehtäviä. Olemme halukkaita ottamaan huomioon sinun toiveesi ja osaamisesi työnjaon suunnittelussa. Työnkuvasi muotoutuukin tämän pohjalta, painottuen kuitenkin leirityöhön.

Edellytämme, että olet konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja sinulla on kokemusta seurakunnassa työskentelystä - vähintäänkin olet ollut rippikoulussa isosena. Kangasala on laaja kunta, joten tarvitset oman auton.

Viran palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 401.

Tehtäviä haetaan KirkkoHR:n sähköisellä hakemuksella. Katso lisätietoja nettisivuiltamme: Kangasalan seurakunta/työpaikat
Haku päättyy 25.11.18 klo 14.00
Haastattelut järjestetään 7.12.2018. Haastatteluun valituille ilmoitamme erikseen.
Lisätietoja: Kasvatuksen työalajohtaja Johanna Jutila, puh. 040 309 8085, ti 20.11 ja ke 21.11. klo 14 -18.