(Poistunut julkaisusta)

Kesäteekkari arkkitehtitoimistoon
Arkkitehdit Davidsson Tarkela / aDT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Solwers on rakennetun ympäristön konsultointia tekevä konserni, johon kuuluu 15 yritystä, joista 2 sijaitsee Ruotsissa. Konsernin palveluksessa on noin 270 ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa. Konserni kasvaa koko ajan yritysostojen ja orgaanisen kasvun kautta. Solwers-yhtiöt toimivat itsenäisinä yrityksinä vaalien maan parasta erikoisosaamista ja sitä kulttuuria, joka on tehnyt niistä oman alansa huippuja. Vannomme pienten työyhteisöjen nimeen, joissa asiantuntijat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja keskittymään siihen, mistä nauttivat.

Arkkitehdit Davidsson Tarkela / aDT Oy on osa Solwers-konsernia ja on perustettu vuonna 1985. Toimintamme aikana olemme toteuttaneet hyvin eri sisältöisiä rakennushankkeita niin vaativan peruskorjauksen kuin uudisrakentamisen alueilla. Laajenevaan työyhteisöömme kuuluu noin 20 arkkitehtisuunnittelun ammattilaista minkä lisäksi olemme laajalti verkottuneet muiden alan osaajien kanssa. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kasarmintorin laidalla.

Tutustu meihin osoitteessa www.solwers.fi ja www.arkdt.fi

HAEMME JOUKKOOMME KESÄTEEKKARIA ARKKITEHTITOIMISTOON

Mikäli olet alasta kiinnostunut, yhteistyökykyinen, huolellinen ja innokas arkkitehtiylioppilas tarjoamme sinulle kokemuksesi mukaan avustajan tehtäviä suunnitteluprojekteissa ja/tai mahdollisuuden tutustua arkkitehtitoimiston arkeen ja sen moninaisiin rutiineihin. Työskentelemme pääasiassa Revit-ympäristössä hyödyntäen monia muita 3D ohjelmistoja.

Työt voit aloittaa opintojesi sallimassa aikataulussa, kuitenkin siten, että yhden kuukauden pidämme perinteisesti kesälomaa. Onnistuneen harjoittelujakson toivomme johtavan pidempiaikaiseen yhteistyöhön opintojesi lomassa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, palkkatoivomuksesi sekä mahdolliset tehtävään liittyvät kysymykset 29.2.2020 mennessä sähköpostitse info@arkdt.fi.