(Poistunut julkaisusta)

Kesätarjoilijoita Kampin Memphikseen
HOK-Elanto / Memphis Kamppi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

HOME for Bar.Food.Life
Miltä kuulostaisi kesä modernien stadilaisten olohuoneessa? Täällä väsäät kaupungin parhaat mojitot ja mocktailit, tarjoilet DJ:n tahtiin baot, burgerit ja pitat.Nyt Memphiksen dream team hakee kesäksi joukkoonsa vahvistusta huipputyypeistä!

Jos asiakkaat lähtevät luotasi aina hymyssä suin niin hei tämä on sun paikka! Kuumin kesäsesonki tässä HOK-Elannon ravintolassa on kesäkuun alusta elokuun loppuun ja töitä on joustavasti vaihtelevissa vuoroissa. Osa porukasta voi aloittaa työt jo toukokuun alussa ja jatkaa töitä syyskuun puoleen väliin. Tarjolla on 90h/3vko:ssa eli samalla kun voit hankkia rahaa vaikka kesäfestareille niin sulle jää myös aikaa nauttia kesä-Helsingistä, joka on täynnä kirppiksiä, katuruokaa, livemusaa, klubeja ja terasseja.

Memphiksen työntekijöillä on keskenään aidosti hyvä fiilis tehdä töitä ja ammattitaitoinen porukka pitää huolen, että ravintola-alan aloitteleva noviisikin pääsee hyvin mukaan vauhtiin.

Tarjolla on ihan mieletön kesä keskellä Helsinkiä, mahtava työporukka ja joustavat työvuorot!Katse kesään ja hakemus tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Suomi, Englanti, Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Tarjoilija
Eduksi luettavat asiat: Drinkkiosaaminen, Viiniosaaminen