(Poistunut julkaisusta)

Kesätarjoilijoita Inkooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Toimenkuva
Merellisessä ympäristössä Inkoossa sijaitseva viihtyisä ruokaravintola A-oikeuksin etsii kauttamme sesonkiapua. Meillä on nyt ilo tarjota työtä kolmelle reippaalle ja kohteliaalle kesätarjoilijalle.

Asiakasmäärät vaihtelevat hieman kesän keleistä riippuen, joten emme välttämättä pysty tarjoamaan täysiä viikkotyötunteja, mutta ravintola on auki joka päivä aamupäivästä aina iltaan asti. Työt alkavat toukokuun lopulla ja jatkuvat elo-syyskuun vaihteeseen asti.
Odotamme sinulta
Anniskelupassin lisäksi sinulta tulee löytyä sekä iloinen asiakaspalveluasenne että reipas työote - myös kiireisimpinä hellepäivinä. Työkokemus alalta on valttia, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet HoReCa-alan nousevat tähdet. Palvelukielenä on pääsääntöisesti suomi, mutta asiakkaat arvostavat mikäli osaat palvella heitä tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi. Palkka sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Huom! Etsimme myös yhtä tarjoilijaa joka voi toimia vastaavana, joten mainitsethan tästä pätevyydestä mikäli sellainen löytyy!
Koulutus ja työkokemus
Riittävä kokemus tarjoilutyöstä ja/tai tehtävään soveltuva koulutus sekä anniskelupassi.
Muut tiedot
Hae tehtävää oheisen linkin kautta! Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi. Hyvin ja huolellisesti täytetyt hakuprofiilit menevät käsittelyjonossamme ohituskaistalla!
Kesto
Elo-syyskuun vaihteeseen asti
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.