Kesätarjoilijoita, A&S Ravintolat, Helsinki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Etsimme kesäksi A&S Ravintoloihin iloisia ja rautaisen asenteen omaavia tarjoilijoita.

 

A&S ravintolat on perheyritys, jolla on seitsemän ravintolaa. Jokaisella ravintoloista on oma tarinansa ja persoonansa. Yksi tulee pohjoisesta, toinen itärajan takaa. Kolmas vartioi Helsinkiä ja neljäs katsoo ulapalle. Viides tuoksuu savulle ja kuudes elää tukkilaisromantiikan aikaa. Seitsemäs on kuin pieni pala iloista Ranskaa. Tarina viimeistellään keittiössä – ja tuodaan rakkaudella pöytään.

https://www.asravintolat.fi/etusivu.html 

Oletko sinä A&S Ravintoloiden uusi tiimijäsen? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tuo oma persoonasi osaksi mahtavaa A&S Ravintolat -perhettä!

Sinulla on lupa olla luova, sillä kaikilla ”perheenjäsenillä” saa olla töissäkin hauskaa. Asenne ratkaisee. 

Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä tai alan koulutusta, sekä oma-aloitteista ja intohimoista otetta työhön.

Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja motivoitunut asenne, mikä välittyy niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin.

Työ edellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä.

A&S ravintolat tarjoavat sinulle mielenkiintoisia haasteita kehittyvässä ja palkitussa perheyrityksessä, sekä mukaansa tempaisevan ja ammattitaitoisen työyhteisön. 

Ilon kautta kesätöihin!

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Sanna Laine
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
0503226281
sanna@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223281
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki