(Poistunut julkaisusta)

Kesätarjoilija Casa Largoon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Casa Largo on Helsingin espanjalainen sydän Sokoksen kulmassa, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tänne voi piipahtaa aurinkoiselle terassille sangrialle tai tulla ihanalle illallisella nauttimaan paellaa, tapaksia ja crema catalanaa. Annokset ovat esteettisiä elämyksiä ja tunnelma kerrassaan hurmaava- tänne voi tulla nauttimaan elämästä!Nyt haemme Casa Largoon kesätarjoilijaa!

Si, si-täällä tehdään töitä hyvällä sykkeellä ja ilolla! Tämän Hok-Elannon ravintolan menestyksen salaisuus onkin aidoissa, ihanissa työntekijöissä, jotka takaavat että asiakas saa kokea täällä aitoja espanjalaisia elämyksiä. Kaikki lähtee asenteesta- jos olet innokas oppimaan uusia taitoja ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle niin sinä saatat olla seuraava Largon tähtitarjoilija!

Kesän aikana pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Voimme taata että kesän aikana myös paineensieto kykysi ja luova ongelmanratkaisu kyky kasvaa. Luvassa on siis tiimityötä, vauhtia ja hyvää fiilistä! Töitä on tarjolla 90h/3vko:ssa toukokuun puolestä välin syyskuun loppuun. Työvuorot vaihtelevat aamuvarhaisesta iltamyöhään, työ on joustavaa ja helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa.

Me haluamme kuulla sinusta, joten laita hakemus tulemaan! Haastatteluun on mahdollista päästä nopealla aikataululla! Hasta luego!

Edellytykset työnsaannille: Suomi, Englanti, Hygieniapassi, Tarjoilija
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Drinkkiosaaminen, Viiniosaaminen