(Poistunut julkaisusta)

Kesätarjoilija BBQ Houseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

BBQ House on mahtava eteläamerikkalaistyylinen pihviravintola, joka tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja makunautintoja upeassa miljöössä Kampin kauppakeskuksessa. Ravintolan tunnelma on konstailematon ja rento, lattari musiikki soi ja laavagrillissä kypsyy kaupungin maukkaimmat ja mureimmat pihvit. Ruokalista on todella monipuolinen ja täällä asiakas pääsee itse rakentamaan annoskokonaisuuden omien mieltymystensä mukaan.BBQ House toimii hienona suunnannäyttäjänä ja osa BBQ Housen vastuullista toimintaa on ilmoittaa selkeästi raaka-aineiden alkuperämaa. Suosittu 100-paikkainen kesäterassi avaa mahdollisuuden seurata Helsingin vilinää Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin välissä.
Haemme nyt a la carte tarjoilijoita BBQ Housen kesäsesonkiin!

Tässä Hok-Elannon ravintolassa tehdään töitä suurella sydämellä ja aidosta rakkaudesta asiakaspalveluun.Jos olet siis alan ylpeä ja innokas tekijä niin täällä pääset säteilemään työssäsi kilpaa kesäauringon kanssa. Ja mikäli olet ravintola-alan aloittelija niin täällä sinulla on mahdollisuus oppia kesän aikana tähtitarjoilijaksi. Tärkeintä on että energinen, positiivinen ja oma-aloitteinen asenne pysyy hektisenäkin kesäpäivänä kun terassi on täynnä turisteja ja keittiön luukku täyttyy herkullisista annoksista.

Tarjolla on 112,5h/3vko:ssa ja täällä on mahdollisuus tehdä joustavasti erilaisia työvuoroja ma-su välillä, työvuorot sijoittuvat klo 11-24 välille. Kolmelle tarjoilijalle töitä on toukokuun alusta elokuun loppuun ja yksi tarjoilija työllistyy toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Katse kesään!Lähetä hakemus heti ja liity osaksi mahtavaa BBQ Housen porukkaa!

Edellytykset työnsaannille: Suomi, Englanti, Hygieniapassi, Tarjoilija
Eduksi luettavat asiat: Drinkkiosaaminen, Viiniosaaminen, Anniskelupassi