Kesäsomettaja Jätekukko Oy:lle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Huomio kaikki sosiaalisen median taitajat! Meillä on hakusessa kesäsomettaja Jätekukko Oy:lle.

Tarjolla on kesätyö, jonka tarkemman sisällön voit määritellä itse. Tehtävänäsi on tuottaa mukaansatempaavaa ja koukuttavaa sisältöä Jätekukon arjesta kuvin ja videoin, useiden eri some-kanavien kautta.

Etsimme persoonaa, joka on valoisa ja ideoita pursuava, luonteva esiintymään ja tulee mielellään juttuun ihmisten kanssa. Erilaisten sosiaalisten medioiden kanavat ja niiden mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja ja osaat hyödyntää niitä. Sinulla tulisi olla taitoa eläytyä niin Jätekukon, kuin heidän asiakkaidensa näkökulmaan. Sinulla tulisi olla hyvät taidot suulliseen ilmaisuun ja taitoa tuottaa kirjallista tekstiä.

Työt ajoittuvat touko-elokuulle ja työaika tässä tehtävässä on 36,75 tuntia / viikko. Jätekukon toiminta-alue on laaja, joten tehtävään valitulta edellytetään ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Voit olla opiskelija, tai jo valmistunut. Medianomin opinnot ovat esimerkiksi hyvä pohja tähän tehtävään, mutta ennen muuta arvostamme taitoa kuvata videoita ja silmää ottaa hyviä kuvia.

Kuvaa itsestäsi esittelyvideo Youtubeen. Jätä hakemus verkkosivujemme kautta ja liitä linkki hakemusvideoosi avoimeen tekstikenttään, tai lähetä se sähköpostilla elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi, Kirjoita otsikoksi ”Kesäsomettaja Jätekukolle”. Huomioimme ainoastaan ne hakijat, jotka ovat jättäneet videon lisäksi myös hakemuksen verkkosivuillamme.

Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Hakuaika tähän tehtävään on 1.2.-24.2.2019, puhelinhaastatteluja suoritamme jo hakuaikana. Jos siis tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, älä epäröi hakea, luvassa mielenkiintoinen ja taatusti erilainen kesätyö!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1228040
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio