(Poistunut julkaisusta)

Kesäsijaisuuksia vammaistyön parissa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!  

Etsimme lähihoitajia Turkuun vammaisten ja mielenterveyskuntoutujien tehostettuun palvelukeskukseen. Työ alkaisi heti ja tarjolla on sijaisuuksia 2-8 viikon ajalle, jonka jälkeen on mahdollista jäädä töihin asiakasyritykseen samoihin tehtäviin. Tästä voidaan sopia myös tapauskohtaisesti!

Lähihoitaja työskentelee pääasiassa kahdessa vuorossa, mutta toivomme myös valmiutta mahdollisiin yövuoroihin. Työtä tehdään tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja muiden hoitajien kanssa. Työhön kuuluu perushoito, kirjaukset sekä potilassuunnitelmien noudattaminen ja seuranta, yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Tärkeää on oma ohjauksellinen ote ja iloinen ulospäinsuuntautunut persoona! Tehtävässä voi hyödyntää omaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia myös henkilökohtaisesti.

Toivomme hakijalta lähihoitajan koulutusta ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla myös Valviran voimassaolevat laillistukset lähihoitajan tehtävään sekä rokotussuojalain mukaiset voimassaolevat rokotteet. Lisäksi potilastietojärjestelmien käytön osaamisesta on iso etu! Pääasia on kuitenkin, että hakija on motivoitunut, luotettava ja osaava persoona.

Työ alkaa toivomuksemme mukaan mahdollisimman pian, mutta siitä voidaan neuvotella. Jos paikka kiinnostaa, niin jätä pikaisesti hakemus sivuillamme ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Aleksandra Jounila p. 040 585 5717