(Poistunut julkaisusta)

Kesäsijainen teollisuuskohteeseen Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018 

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Oletko vielä vailla kesätöitä? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Vielä ehdit liittymään kesätyöntekijöiden tiimiimme Raumalle.


Etsimme kesätuuraajaa heinä-elokuulle TEOLLISUUSSIIVOUKSEEN tiimiimme Raumalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakkaamme teollisuuskohteen siivouksesta arkisin klo 6-14 välillä työskennellen kokoaikaisesti 37,5h/vko. Työsuhde on määräaikainen 2.7.2018-12.8.2018  ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.


Viihdyt tehtävässä,   jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä   meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Aikaisempi työkokemus vastaavista   tehtävistä tai puhdistuspalvelualan tutkinto lasketaan kuitenkin eduksesi.   Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Teetämme valitulle turvallisuusselvityksen,   joka edellyttää valitulta nuhteetonta taustaa Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, joka on mahdollista suorittaa myös ennen töiden alkua.


ISS:llä saat ison talon tuen, mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi.   Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018.


ISS Palvelut on yksi   Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja   toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja,   jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja   turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista.   Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme   liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa.   Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton   työpaikka –