(Poistunut julkaisusta)

Kesäsijainen siivoustiimiimme Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018 

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!
  
Oletko vielä kesätöitä vailla tai onko välivuosi edessä? Ei hätää, meillä on vielä avoin tehtävä tarjolla elokuulle, jossa on mahdollisuus jatkaa halutessasi vielä syksylläkin.
  
Etsimme nyt reipasta siivoojaa kolmen viikon sijaisuuteen elokuulle Turkuun.
  
Tehtävässä vastaat siivouksesta elintarviketehdasympäristössä pääasiassa arkisin klo 6-14 välillä. Työskentelet kokoaikaisesti kolmen viikon sijaisuudessa alkaen 6.8.2018. Perehdytys tehtävään alkaa kuitenkin jo heinäkuun lopulla. Työsuhteessa on mahdollisuus jatkaa halutessasi osa-aikaisesti myös tämän jälkeen esimerkiksi opintojen ohella.


Toivomme, että pystyisit työskentelemään tehtävässä vähintään sijaisuuden ajan. Jos olet pitämässä esimerkiksi välivuotta tai tarvitset lisäansiota loppukesälle, niin tässä on tilaisuutesi työskennellä alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä.


Emme vaadi pitkää CV   luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia perehdytyksessämme   ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta sekä   työturvallisuuskortti. Hyödyt myös B-ajokortista, mutta kohteeseen pääsee liikkumaan kätevästi myös pyörällä Turun ympäristöstä. 
  
Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 29.7.2018.
    
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta   ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on   tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys,   yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana   ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista.   Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.