(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

L&T tarjoaa tänäkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Haemme vielä vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia siivoojia 

LOPPUKESÄKSI 2018 TAMPEREELLE ja lähialueille 

Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme Pirkanmaalla. Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen päivittäisestä puhtaudesta sekä esimerkiksi ikkunoiden pesusta. Työaika riippuu kohteesta, tarjolla on sekä aamu- että iltatöitä. Työtunteja viikossa kertyy noin 15-25, joten sinulla jää aikaa myös kesäpäivistä nauttimiseen. Työtä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi. 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! 

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana. 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!