(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

L&T tarjoaa tänänkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia siivoojia

KESÄKSI 2018 JYVÄSKYLÄÄN

Töitä on tarjolla erilaisissa terveydenhuollon asiakaskohteissamme. Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen päivittäisestä puhtaudesta. Työaika riippuu kohteesta, tarjolla on sekä aamu- että iltatöitä. Työtunteja viikossa kertyy noin 15-25, joten sinulla jää aikaa myös kesäpäivistä nauttimiseen. Työt alkavat aikaisintaan 1.5. mutta myös myöhemmin voi aloittaa. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus (erityisesti terveydenhuollon kohteista) ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!