(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

L&T tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt Tampereen alueelle alkavat nyt!

Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtäviin kuuluu huolehtia tilojen päivittäisestä ylläpitosiivouksesta tai toimia peruspesijänä hoitaen isompia urakoita, kuten ikkunanpesuja ja lattioiden vuosihuoltoja. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkisin klo 06-16 välisenä aikana. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

Odotamme kesätyöntekijöiltä ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja halua työskennellä siivoustehtävissä. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa 29.4.2018 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.