(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivoojia Porin ja Harjavallan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018 

Oletko vielä   kesätöitä vailla tai onko välivuosi edessä? Ei hätää, meillä on nyt avoimia työpaikkoja tarjolla PORISSA ja HARJAVALLASSA!


Etsimme vielä kesälle ja syksylle reippaita ja oikealla asenteella varustettuja työntekijöitä SIIVOUSTEHTÄVIIN.   Työ sisältää pääasiassa toimisto-, myymälä-, tai tehdassiivousta eri   asiakaskohteissamme. Työajat vaihtelevat kohteen mukaan aamu,- ilta,- tai yövuoroissa.   Työsuhde on kesätyö syksyyn saakka, vaihtoehtoisesti voit jatkaa työssä myös   syksyllä – räätälöidään juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva työsuhde.
  
Toivomme, että pystyisit työskentelemään tehtävässä vähintään   kesän ajan. Jos olet pitämässä esimerkiksi välivuotta tai tarvitset   lisäansiota kesälle, niin tässä on tilaisuutesi työskennellä alan   ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti   työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme.   Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme   matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä. Meillä saat ison talon tuen   ja mahdollisuuden edetä urallasi.


Emme vaadi pitkää CV   luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia   perehdytyksessämme ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen.   Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta,   työturvallisuuskortti teollisuuskohteisiin sekä B-ajokortti. Harjavaltaan   pääsee liikkumaan myös Porista junalla tai bussilla, jos sinulla ei ole   B-ajokorttia. Suoritamme valituille turvallisuusselvityksen ennen töiden   alkua jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa.


Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa   älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi   ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä   sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Kerro myös haetko töitä Porin   vai Harjavallan alueelta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo   hakuaikana. Hakuaika päättyy 1.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
 
  ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä   työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän   visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat   rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin   kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten   kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä   lupaamme.