(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivoojia Pirkanmaalle
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme nyt siivousalan asiakasyrityksillemme

KESÄSIIVOOJIA

monipuolisiin ja vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle!

Etsimämme siivoojat ovat toimeen tarttuvia persoonia, joilla on tarkka ja huolellinen työote. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja joustava asenne! 

Työt sisältävät erilaisia siivoustöitä porrassiivouksista remonttisiivouksiin. Keikkojen ajankohdat ja työpäivien pituudet vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Mahdolliset siirtymät ajetaan joko omalla tai asiakkaan autolla, joten ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta on hakijalle etua. Myös työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Töitä on alustavasti tarjolla kesän ajaksi, mutta asiakkaiden tarpeista riippuen töitä saatta olla tarjolla keikkaluontoisesti myös syksyllä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä siivousalalla, hae paikkaa oheisen linkin kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi työhistoriasi lisäksi, millä aikavälillä olet käytettävissä ja onko sinulla mahdollisesti ajokorttia, työturvallisuuskorttia ja autoa käytössäsi.