(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivoojia (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2019

Etsimme nyt siivousalan asiakasyrityksillemme

KESÄSIIVOOJIA

monipuolisiin ja vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle!

Etsimämme siivoojat ovat toimeen tarttuvia persoonia, joilla on tarkka ja huolellinen työote. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja joustava asenne! 

Työt sisältävät erilaisia siivoustöitä porrassiivouksista remonttisiivouksiin. Keikkojen ajankohdat ja työpäivien pituudet vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Mahdolliset siirtymät ajetaan joko omalla tai asiakkaan autolla, joten ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta on hakijalle etua. Myös työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Töitä on alustavasti tarjolla kesän ajaksi, mutta asiakkaiden tarpeista riippuen töitä saatta olla tarjolla keikkaluontoisesti myös syksyllä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä siivousalalla, hae paikkaa oheisen linkin kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi työhistoriasi lisäksi, millä aikavälillä olet käytettävissä ja onko sinulla mahdollisesti ajokorttia, työturvallisuuskorttia ja autoa käytössäsi. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.