Kesäsiivooja
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten työntekijöidemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme 

 

KESÄSIIVOOJIA VANTAALLE

 

Tarjoamme siivoustöitä Vantaan Fazerilassa toimistosiivouksen parissa. Vastaat toimistotilojen, kuten neuvotteluhuoneiden, keittiöiden ja käytävien puhtaudesta. Tämän lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Työaikasi ovat säännölliset maanantaista perjantaihin klo 6:00-14:00, joten sinulle jää aikaa nauttia kesäisistä illoista sekä viikonlopuista!

 

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on toki plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! Aloitamme hakemusten käsittelyn vasta maaliskuun alussa, joten ethän huolestu, mikäli meistä ei kuulu heti hakemuksen jätettyäsi. 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.  Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441702
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35030908.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vantaa