(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivooja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme 

 

KESÄSIIVOOJIA VANTAALLE!

 

Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaidemme tilojen viihtyvyydestä. Kesätöitä on tarjolla elintarvikealan asiakaskohteessamme ja työhön kuuluu tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla niin aamu- kuin iltavuorossakin, joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä tehdään noin 25-37,5 tuntia viikossa pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti saatamme kaivata tekijää lauantaivuoroon. Aamuvuoro aloittaa kello 6.00 - 12.00 välillä ja iltavuoro 14.00 - 17.00 välillä. 

 

Kesätöitä on tarjolla koko kesän ajan eripituisissa ajanjaksoissa – voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö meillä koko kesän tai vain osan siitä. 

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta, suomenkielen taitoa sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. 

 

Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! Aloitamme hakemusten käsittelyn vasta maaliskuun alussa, joten ethän huolestu, mikäli meistä ei kuulu heti hakemuksen jätettyäsi. 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.  Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.