(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivooja terveydenhuoltoalan kohteisiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin mitä ehkä kuvittelet. Etsimme kolmea ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa 

  

SIIVOOJAA 

  

määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteissa, joissa huolehdit terveydenhuoltotilojen ylläpitosiivouksesta korkeaa hygieniatasoa vaativissa tiloissa. Työ on pääasiassa päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta olethan valmis työskentelemään myös iltaisin sekä joustamaan työajoissa. Etsimme sekä kokoaikaista että osa-aikaisia siivoojia, työaika siis vaihtelee 10 - 30 h /vko.  

  

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustöistä ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan eduksesi. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta ja aseptiikan hallintaa, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

  

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Tämä tehtävä on määräaikainen, mutta isona firmana tarjoamme todella monipuolisesti erilaisia uravaihtoehtoja! Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella!

  

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat ja kysyä lisätietoja tehtävästä osoittesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.